5 års garanti


Alle Wonderlands produkter er omfattet af en garanti på 5 år
som dækker over materiale  eller produktionsfejl.

Garantien dækker ikke senge som er brugt til erhvervsbrug eller forhold der skyldes manglende eller forkert vedligeholdelse og brug.

Betræk på madras, topmadras og gavl

Garantien dækker lynlås, krymp og syning. Garantien dækker ikke:

  • Hvis vaskeanvisningen ikke er fulgt (brug ikke tørretumbler)
  • Inderbetræk (trikot) på selve madrasindlægget. Hvis dette er gået op i svejsning/syning ved håndtering, anses det ikke som en reklamation, da formålet med dette er rent produktionsmæssigt, og har ikke nogen indvirkning på madrassens kvalitet eller komfort og dækkes helt når madrasbetrækket er monteret.
  • Fnuller også kaldt pilling. Alle tekstiler afgiver fnuller, det er materialernes naturlige egenskaber. Det meste fnuller, der forekommer på sengen/gavlen er fnuller der kommer fra friktion/gnidning fra sengetøj/nattøj/lagener eller overskudsfibre fra selve tekstilet på sengen. Hvis man oplever dette, kan dette forsigtigt fjernes med en batteridrevet fnugfjerner, som bruges til sådanne formål.
  • Der kan forekomme afvigelser på det angivet mål mellem de enkelte produkter, madras, topmadras og elevationsbund, da de enkelte dele skal have forskellig strækbarhed for at give bedst muligt støtte og komfort. Variationer kan være +/- 2-3 cm.

Sætning på fjedermadrassens liggeflade

Se vår sætningsgaranti.

Sætning på topmadras

Topmadrasser er ikke omfattet af sætningsgaranti. Topmadrassens funktion er at optimerer komforten, tage form efter kroppen og udligne trykpunkter. Så en topmadras kan på en måde sammenlignes med en sål i en sko. Alle topmadrasser har også en vattering, der er med til at give en forøget ventilation og komfort, som naturligt vil blive trykket sammen ved brug. Der vil efter kort tids brug synes form efter der hvor topmadrassen belastes.
Læs mere om vedligeholdelse af topmadras.

Træ-bund/bundramme

Garantien dækker ikke skønhedsfejl som små ”hak”, knaster eller flig på trærammer der dækkes af betræk, og dermed ikke en synlig del af sengen. Disse kan skyldes håndtering, eller fra den maskinelle udførsel af træbundrammerne. Dette anses som kosmetisk og har ingen indvirkning på holdbarheden eller komforten.

Elevationsbund og elektroniske dele

Garantien dækker:

  • Brud på bevægelige dele, lameller og gummi/plastbeslag.
  • Svejsninger af metaldele og hængsler.
  • Motor og kabel.

Garantien dækker ikke:

  • Hvis årsag til fejl skyldes batteri i fjernbetjeningen er opbrugt.
  • Ved vægtbelastning på mere end 130 kg på bunde med bredde op til 140 cm.

Danske købelov

Disse garantivilkår er ikke ment til at skulle begrænse den lovmæssige reklamationsfrist på 24 måneder i henhold til den danske købelov.

Kontakt og gældende garantiperiode

Reklamation under garantiperioden skal indgives til den Wonderland beds forhandler som er angivet på købsfakturaen, og denne må fremvises for bevis for dit køb. Garantiperioden er gældende fra den dato, der står på købsfakturaen som leveringdato.

Reparation eller udskiftning 

Ved eventuelt reparation eller udskiftning af del/reservedel i forbindelse med en fejl, forlænges den originale garantiperiode ikke på hele sengen, men udelukkende på den udskiftet del. Hvis den reklamerede del kan udskiftes, erstattes det med en identisk del. Hvis den reklamerede del ikke kan udskiftes eller er udgået fra sortiment, erstattes den med en tilsvarende del til samme værdi og kvalitet.

Service

Efter endt garantiperiode vil det være muligt at købe komponenter/reservedele, hvis det er muligt at fremskatte delene, Jf. Wonderland beds prisliste. Kontakt forhandleren med købsfakturaen og forespørg pris på den konkrete del.