Naturlig velvære med Pulse® Latex


– Pulse® Latex er en miljøcertificeret latex, som produceres af saften fra det tropiske gummitræ.

Pulse® Latex er perfekt for dig, som prioriterer et rent og sundt sovemiljø. Pulse® Latex er både naturlig antibakteriel og naturlig modstandsdygtig mod støvmider. Med en helt speciel cellestruktur, der har millioner af små luftbobler, får du en madras, som vil sikre dig en meget god ventilation og et sundt soveklima.

Miljøvenlig produktionsproces

Sammenlignet med andre latexvarianter har Pulse® Latex en mere miljøvenlig produktionsproces, hvor energiforbruget er begrænset til et minimum. Pulse® Latex bruger kun 1/3 energi til produktionen sammenlignet med andre traditionelle latex. Fabrikken bruger en del af energien fra eget solcelle anlæg og den resterende energi er 100% certificeret grøn energi. Fabrikken har også eget vandrensningsanlæg, så spildevandet fra vask af latexen renses og genanvendes.

Behandlet latex

Den naturlige latex, som findes i Wonderlands madrasser, er behandlet ved høje temperaturer – en metode, som kaldes vulkanisering. Når latex bliver behandlet, trigges de proteiner, som kan give allergiske reaktioner, ikke. Det, som kan forårsage latexallergi, er ubehandlet latex som blandt andet findes i konserveringsmidler, latexhandsker og uvaskede latexprodukter. Med Wonderlands madrasser kan du være sikker på, at du kun får latex, som er behandlet.

Miljøcertificeret

Vår latex er miljøcertificeret. Dette betyder, at den er testet for sundhedsfarlige kemikalier.

Wonderland overmadrasser