Wonderlands topmadrasser


En ren velvære


Wonderland er lidenskabeligt optaget af at lave produkter,
som giver den bedste søvn. Vi stiller høje krav til, at de materialer,
vi vælger, har de rette egenskaber.

Miljøcertificeret med Svanemærket

Alle Wonderlands topmadrasser er miljøcertificeret med Svanemærket. Det betyder at de opfylder strenge krav til valg af materialer. Så det er et godt og sikkert valg for både dig og miljøet.

Minske miljøbelastningen

Svanemærket og er et af Danmarks officielle miljømærker. De gør det enkelt for dig at vælge de miljømæssigt bedste produkter og serviceydelser. Målet med miljømærkerne er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning. Derfor ser miljømærkerne på hele produktets rejse og de miljøproblemer der opstår undervejs - til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.

Pulse Latex

Pulse Latex er en af verdens bedste naturlatex kvaliteter. Med Pulse Latex i topmadrassen får du det seneste inden for latex teknologien, som vil give dig en overlegen sovekomfort og et perfekt soveklima. Pulse Latex er en enestående kvalitet med unikke egenskaber som ventilerende, fugttransporterende, særdeles god føjelighed, optimal trykaflastning og lang holdbarhed. Pulse Latex produceres under miljøvenlige og bæredygtige forhold, hvor bl.a. energiforbruget er reduceret til et minimum.

Millioner af små luftbobler

Pulse Latex har en unik cellestruktur med millioner af små luftbobler, som giver topmadrassen en unik spændstighed og ventilation. En nyudviklet teknologi, som giver den mest smidige, miljøvenlige og holdbare latex, der er blevet lavet indtil nu.

Hyperflex

Topmadrassens vigtigste funktion er at give god trykaflastning og god sovekomfort. Hyperflex er et nyudviklet og blødt miljøskum (polyurethan) med høj elasticitet og god ventilation. Hyperflex er CertiPur-certificeret. Dette betyder, at materialet er testet for sundhedsfarlige kemikalier.

Lokalt produceret

Både skum og Wonderlands senger produceres på Åndalsnes i Norge. Et tæt samarbejde med flere lokale underleverandører giver en effektiv og lokal produktion.

Innovative tekstiler


 

37°

Superior topmadras med temperatur-
regulerende tekstil 37°, tilpasser sig kroppens
temperatur og holder den på et optimalt niveau.

Vaskbart ved 60°C.

Rapid Dry

Classic og Premium topmadrass med Rapid Dry tekstil
giver ekstra god fugttransport og holder dig
tør under søvnen. 

 Vaskbart ved 60°C.

 

Se vores modeller


Wonderlands topmadrasser