HER MÅ DU GODT SPISE PIZZA I SENGEN...


Hold sengen ren og lækker med vaskbart betræk på HELE sengen.

AFTAGELIGT VASKBART BETRÆK PÅ ALLE WONDERLAND SENGE


En ren seng giver dig bedre søvnkomfort. Støv og mider forekommer naturligt i vores miljø og må fjernes med rengøring og vask. Derfor er alle tekstilerne i en Wonderland seng aftagelige og kan vaskes ved 60°C.

VASK DIN MADRAS REGELMÆSSIGT


For at opretholde en sund og ren seng skal du, udover den ugentlige udskiftning af sengelinned, vaske dit betræk på sengen regelmæssigt. Alle Wonderland tekstiler kan vaskes ved 60°, og ved denne temperatur dræber du bakterier og husstøvmider. Betrækkene er delbare og passer
ind i din vaskemaskine.

UDLUFTNING


Endelig er det også vigtigt med god udluftning af soveværelset, så luftfugtigheden holdes under 45%. Derved har microsvampe og husstøvmider dårligere betingelser for at trives, og samtidig får du selv en frisk og bedre luft at sove i og dermed en god søvn og sundere helbred på lang sigt.

 

GODT AT VIDE OM SØVN OG ALLERGI


Har du en god hygiejne i din seng? Sengen kan faktisk ofte være mere beskidt og støvet, end du tror. Lider du af allergi, er det vigtigt, at du holder sengen ren og fri for microsvampe og husstøvmider. Faktisk kan en uren og støvet seng være årsagen til, at du udvikler f.eks. husstøvmideallergi, dels fordi du provokerer luftvejene, men også fordi du får dårligere søvn i en uren seng, og dårlig søvn kan generelt provokere vores sundhed. I løbet af de ca. 8 timer vi tilbringer i sengen hver dag, sveder og udskiller kroppen ca. 350 ml væske. Det er netop den varme og fugt, der tiltrækker microsvampe og husstøvmider og altså kan forårsage allergiske reaktioner og dermed sænke søvnkvaliteten betydeligt.

For at undgå dette har Wonderland gjort det muligt at holde HELE din seng ren og fri for bakterier og støv. Vores senge er alle med aftageligt betræk på hele sengen samt på topmadrassen. Vi har også flere gavle med aftageligt og vaskbart betræk. Wonderland udvikler senge, der på flere parametre tilgodeser sund søvnkomfort. Det gælder valg af øko-tex certificerede materialer, vaskbare møbeltekstiler, klimaregulerende tekstiler til vores topmadrasser og ventilerende latex. Altsammen er med til at give din søvn de bedste betingelser i en SUND og REN seng.
 

PULSE latex i topmadrassen

Det rigtige klima i din seng afhænger også af topmadrassen. Med PULSE latex får du den bedste ventilation af topmadrassen.
LÆS MERE OM PULSE LATEX HER

God søvn er SUNDT

God søvn kan ikke måles, men vi ved noget om, at søvn betyder noget for vores sundhed.
SÅDAN FÅR DU GOD SØVN